Liaga a V-a, Seria A Etapa 12
noiembrie 27, 2022, 10:30 am
C.S. Fortuna Tămădău
1 - 1
A.S. Atletic Dorobanțu

Match Report

La Tămădău Mare pe o vreme buna pentru fotbal pentru această perioadă am jucat acasa, în compania celor din Dorobanțu, o echipă fără pretenții, situată pe penultimul loc din campionat. În minutul 20 deschidem scorul prin Costea după o lovitură cu capul în colțul lung în urma unui corner executat bine de Popa M. În minutul 35 oaspeții egalează în urma unei gafe în apărare după ce atacantul advers a fost lăsat fără marcaj (1-1).Scor la pauză… Din păcate în repriza secunda nu reusim să mai marcăm. cu toate că am avut destule ocazii…
Câteva impresii după această ultimă partidă pe teren propriu…
După 6 ani de inactivitate impresia generală este ca avem un fotbal bun, sunt câțiva copii în echipă care promit și care cu o îndrumare bună pot juca mult mai bine.
Din păcate păcătuim la faptul că nu avem pe cineva care să se ocupe de echipă, copii sunt apostrofați de pe margine de unii care se cred antrenori, lucru care dăunează echipei…Azi am jucat cu varful de atac fundaș central și cu stopperul mijlocaș central…și poate asta a dus la rezultatul final…Sa fiți iubiti !