Liaga a V-a, Seria A Etapa 10
noiembrie 13, 2022, 11:00 am
C.S. Fortuna Tămădău
6 - 1
A.F.C. Viitorul Plătărești
Tamadau Mare

Match Report

La Tamadau Mare, pe o vreme perfecta pentru fotbal echipa noastra a intrat increzatoare ca va castiga…
Dar se parea ca dupa o prima repriza in care oaspetii au alergat mai mult pe teren acest lucru nu va fi realizabil. In minutul 45 Dumitrache V. este faultat in careu si Tanase G transforma lovitura de la 11 m. Scor la pauza 1-0
A doua repriza a fost la indemana noastra, in minutul 55 Costea este servit de catre noul intrat Barbu si reuseste desprinderea la 2-0. In minutele 60 si 65 Costea reuseste tripla..si se inscrie (din nou), in clasamentul celor mai buni marcatori din serie.
Din pacate oaspetii, in minutul 67 raman in 10 oameni, dupa o accidentare a unui jucator si din lipsa de efectiv (…nu exista copii cu microbul in sange disponibili sa faca deplasarea in comuna Plataresti…o intrebare retorica) iar in consecinta, in minutul 70 Dumitrache reuseste un gol frumos, ideal servit de Costea.
In minutul 75 oaspetii reduc din diferenta, in urma unei balbe in apartare in care Rus portarul echipei din lipsa de experienta ezita sa iasa si este lobat de atacantul oaspetilor (5-1). Scorul final este stabilit de Anghel in urma unui voleu la coltul scurt dupa o centrare de pe partea stanga. Scor final 6-1. Felicitari echipei noastre.