Liaga a V-a, Seria A Etapa 9
noiembrie 6, 2022, 11:00 am
A.C.S. Gloria Budesti
0 - 3
C.S. Fortuna Tămădău
Budesti

Match Report

⚽️Gloria Budesti 0️⃣3️⃣ Fortuna Tamadau.⚠️
„C.S. GLORIA BUDESTI – C.S. FORUNA TAMADAU
Admite contestatia formulata de catre echipa C.S. FORTUNA TAMADAU, anuleaza rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei C.S. FORTUNA TAMADAU.
Delegatul echipei C.S. GORIA BUDESTI, VOICU ALIN, se suspenda 6 luni si penalitate financiara 600 lei, baza art. 1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).
Jucatorul NEDELCU MIREL – AUREL, legitimat la echipa C.S GLORIA BUDESTI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art. 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).
Jucatorul SANDU STEFANITA – RAZVAN, legitimat la echipa F.C. 2006 PARTIZAN CRIVAT, identificat din fotografiile puse la dispozitie de catre oficialii partidei, care a participat la joc sub identitatea jucatorului DUMITRACHE MARIAN – ALEXANDRU se suspenda 10 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art. 1.15 din RD al AJF (jucator care a jucat pe fals).
Echipa F.C. PARTIZAN CRIVAT se sanctioneaza cu avertisment pentru neimplicarea in educarea propriilor jucatori, baza art. 1.15 di RD al AJF.” …sursa: https://www.frf-ajf.ro/…/comisia-de-disciplina-si-etica… 📣
⚠️E DOAR UN LOC OAMENI BUNI…
S-a facut dreptate…Ce putem sa spunem atunci cand mergem sa facem sport intr-un oras comuna in care important e sa castigi fara sa respecti „regulile jocului”, in care echipa gazda practica un joc dur de la inceput pana la sfarsit, unde jucatorii si spectatorii ameninta si injura compomentii echipei adverse…
Sa incerci sa castigi cu jucatori de la alta echipa, sa nu respecti adversarul si sa atentezi la integritatea jucatorilor adversi e josnic…poate ca #AJFCalarasi ar trebui sa duca o campanie de educare si de promovare a fair play-ului (jocului cinstit).
E DOAR UN JOC OAMENI BUNI, UN JOC CARE AR TREBUI SA FIE UN PRILEJ DE BUCURIE, DE A FACE MISCARE, DE A STA IN AER LIBER…DE SOCIALIZARE. Sa fiti iubiti!… ❤️